TEAM HET SCHOOLVOORBEELD

Ons team is zorgvuldig samengesteld en draagt bij aan een regeneratief ecosysteem. Door de expertise en intrinsieke motivatie die we allemaal voelen stoppen we niet bij de eerste tegenslag maar zoeken we samen integraal naar de beste oplossing die nu, maar ook in de toekomst de meeste kwaliteit en waarde behouden!

Leer ons kennen!

Thomas Kraesgenberg

Projectmanager – Hegeman

Ik ben ontzettend trots op ons team ‘Het Schoolvoorbeeld’ en alle mooie IKC projecten waar wij de komende jaren aan mogen werken. Kan niet, bestaat niet!

Rob Wesselink

Architect – RU+PA

Ons concept draait om het fundamenteel denken in systeemoplossingen met zowel bewezen als nieuwe elementen. Dit doen we door niet de uitzondering in de kavel de regel te laten worden maar het bouwsysteem de regel te laten zijn en enkele uitzondering toe te voegen. Op deze manier kunnen we elke school maken die we tot nu toe ook ‘klassiek’ hebben gemaakt maar dan met ca. 85% terugkerende en uitwisselbare elementen.

Edwin Hollander

Installatie adviseur – DGI

Het schoolvoorbeeld heeft mij de kans gegeven om bouw en techniek gezamenlijk te combineren tot een uniek product, met als visie simpel maar doel treffend. Als team met alle specialisten hebben we een revolutionair los maakbaar product gecreëerd met toekomst waarde.

Jan Jaap Blüm

Duurzaamheids- adviseur – Alba Concepts

Duurzaam samenwerken, rationalisatie van proces en ontwerp… alle ingrediënten zijn binnen het IPS programma aanwezig om circulaire scholen te maken waar we vooruitstrevend kunnen kijken naar het eigenaarschap van materialen en restwaardeberekeningen.

Julius van Stokkum

Project engineer – Hegeman

Bijzonder, leuk en leerzaam om zo vroeg in het ontwikkeltraject al vanuit het uitvoeringsperspectief mee te mogen denken over het ontwerp van een gebouw. Dit temidden van een team van inhoudelijke experts, onderaannemers en leveranciers.

Freija Rozendaal

Architect – RU+PA

Als ontwerper voor de gebouwde omgeving is dit een unieke kans om vanuit een integrale aanpak fijne leefomgevingen te creëren die dankzij de hoogwaardige circulariteit lang zullen meegaan!

Yaël Ben Basat

Projectcoördinator
Alba Concepts

Het samenbrengen van en samenwerken met zo veel gepassioneerde mensen uit hun eigen discipline geeft energie en laat zien hoe je, door het stellen van de juiste kaders in het begin, komt tot een innovatief en duurzaam concept dat niet het of-of verhaal vertelt, maar juist en-en.

Bas Hasselaar

Bouwfysisch adviseur – DGMR

Zelden krijg ik de kans als bouwfysisch/duurzaamheid adviseur om zo integraal samen te werken aan een ontwerp. Het resultaat is er ook naar: IPS Schoolvoorbeeld zal een van de meest duurzame, circulaire en comfortabele gebouwen van Nederland of zelfs Europa worden.

Vera Six

Architect – RU+PA

Om zo integraal een bouwsysteem te ontwerpen in een gedreven team geeft enorm veel voldoening, temeer omdat de scholen die we hiermee kunnen gaan bouwen voor de kinderen van nu daadwerkelijk waarde hebben in hun toekomst.

Frank Meijer

Constructeur – Pieters Bouwtechniek

Vooraf met elkaar brainstormen wat ideaal is voor ieder zijn eigen discipline en daarna pas ieder zijn adviezen opschrijven heeft in dit vroege stadium al tot een integraal ontwerp geleid. Bekend zijn met de ins and outs maar ook visie van andere disciplines maakt het nog leuker om een ontwerp te maken dat slimmer werd dan eerder gedacht. 

Matthijs van Jaarsveld

installatieadviseur – DGMR

De gedrevenheid en passie van het gehele team heeft geleid tot een innovatief en duurzaam concept waar in een vroeg stadium al vele complexe integrale vraagstukken zijn ondervangen. Een geweldig project om vanuit het onderdeel installaties een bijdrage aan te mogen leveren.

Jelle van Egmond

EMVI Coördinator – Hegeman

Ik geniet telkens weer van de positieve energie die er in ons team zit, gepaard met de enorme kennis en motivatie om ons innovatieve concept tot een succes te maken!

Dennis Koopman

Adviseur elektrotechnische installaties – DGI

Techniek veranderd elke dag.  Door in alle disciplines en met leveranciers de samenwerking te zoeken kun je elkaar motiveren om hoogwaardige en innoverende technieken te implementeren in een gebouw, zodat de installatie aan ieders wensen gaat voldoen.